Julle till Ottawa Senators, FKK har hemmamatch ikväll, följa KHK:s vardag och Mjällby AIF…

Igår ingick Julle i en trade mellan San Jose Sharks och Ottawa Senators så nu är det alltså nytt lag och nytt land som gäller. Det var lite på gång i januari men det skedde alltså nu.

Självklart är drömmen att spela i NHL och känslan som jag har är att han tog sig lite närmare den där drömmen i och med detta. Men som vanligt är det all-in som gäller och spela sin livs bästa hockey varje ny dag… #toughlife

Highlights Julius Bergman 2017/2018: https://www.youtube.com/watch?v=Cto12pvV6nI

FK Karlskrona vs Torn IF

Ikväll kl 19.00 är det dags för FKK att spela hemmamatch på Västra Mark kl 19.00. Dags för 3 poäng?

Följa KHK:s vardag…

Många nya spelare är det in i KHK och det skall bli spännande och se om vi kan lära känna denna trupp och om det finns lite sköna lirare i laget. Just nu är man ju ganska så osäker på hur slagkraftig truppen är men när man tittar på laget så ser det ganska så spännande ut offensivt sett.

I morgon är det ju ny Silly season träff så då skall väl Nick Pageau och Landon Smith in enligt riksbloggaren. Sedan hoppas jag fortfarande på någon av Larsson, Printz, Bobbo och Cruseman även om det känns långt borta just nu.

Mjällby AIF

I efterdyningarna kring Mjällbys tränare Jonas Andersson så verkar det som att det återigen spelats lite spel typ Robinson. Jag förstår inte riktigt hur det blir så därnere men många viljor verkar det finnas. Har man sedan en tränare som säger upp sig titt som tätt så kanske detta var det enda naturliga.

Det är bara att hoppas att Mjällby nu öser på och tar steget upp i Superettan.

Ha det

Mikael Johansson 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.