All-in mot Mexico, Larsson riktigt nöjd med truppen och golfen…

Trist att Sverige förlorade motTyskland som trots att Tyskarna ägde matchen ändå stod upp och tog fighten. Durmaz tog en frispark i det läget när man är 2 mot 1 och det var inte bästa beslutet han tagit. Tyskarna tog sedan vara på chansen man fick och det avgör matchen.

När sedan rasisterna går på Jimmy Durmaz så passerar man alla gränser och visar att det är en galen värld vi lever i. Bra gjort av landslaget att idag stå upp, polisanmäla och vara ett föredöme men visst är det så jäkla bedrövligt när galningar håller på sådär.

Jag vill verkligen leva i den världen att sporten förenar och är en frizon från rasism och annan skit och istället är en brygga men så är det inte. Sporten speglar samhället och just nu är det ingen vacker syn som visas upp…

Nu är det bara att gå All-In mot Mexico och visa att VM inte är slut för svenskarnas del men vad gäller nu då, med vilka förutsättningar går vi då in till matchen mot Mexico? Så här ser reglerna ut som skiljer två lag åt som slutat på samma poäng.

1. Målskillnad i gruppspelet

2. Antal gjorda mål i gruppspelet

3. Poäng i inbördes möte/n

4. Målskillnad i inbördes möte/n

5. Antal gjorda mål i inbördes möte/n

6. Fair play-poäng (minuspoäng för gula och röda kort)

7. Lottdragning

Kan bli hur tufft eller hur roligt  som helst…

Larsson nöjd med KHK truppen…

Detta är första truppen som Patric Larsson får ta eget ansvar för i KHK och han är riktigt nöjd med hur man fått ihop det.

Han är jäkligt nöjd med defensiven där han ser spelare som absolut kommer utvecklas till nästa nivå. Han ser vassa kedjeformationer som kommer att köra på med fart och spets och han sa att vi kan förvänta oss en spännande säsong.

Måste säga att det kändes bra att över en sill på midsommaraftonen få den positiva uppdateringen.

Golftävling…

Igår var det dags för årets viktigaste golftävling som spelats på midsommardagen sen 1991. Bucklan innehåller många klassiska segrar, själv tog jag en seger på 90-talet på 28 poäng och det säger ju faktiskt en hel del om de andra tävlande på den tiden…

Vinnare blev i år Jakob Olsson på 36 poäng och att vår proffsguru A. Olvedal bara fick ihop 20 poäng måste vara något slags världsrekord… #sillen

Ha det

Mikael Johansson

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.