Idag är det dags, FKK Open och storstjärnornas smärttröskel…

Idag är det då äntligen dags för Sveriges match mot Schweiz. Såhär på förhand kan jag tycka att det här är två jämna lag som ställs mot varandra, jag ser ingen klar favorit även om Sveriges match mot Mexico imponerade.

Men känslan är bra, vi minns tillbaks till 1994 då Sverige trotsade alla fotbollslagar och tog sig till semifinal och jag tror att Sverige idag kommer ta sig förbi första hindret i dessa ”måstematcher”. 2-1 till Sverige blir mitt tips och självklart kommer Granqvist som snart skall åka hem och spela i Superettan vara bäst på plan #justsaying

FKK Open…

På fredag är det dags för FKK Open i golf på Nicklastorp GK och har du inte anmält dig än så gör det. Det är 4 manna scramble så det är bara att ösa på. Kan bli riktigt skoj.

Storstjärnornas smärttröskel…

Jag vet inte men något sjukt har tagit sig in i fotbollen och när man ser storstjärnor som Ronaldo och Neymar i princip dö när någon rör dom. Det känns som att hela grejen med fotbollen försvinner. Filmningarna är flera stycken per match och jag kan inte förstå att spelarna själva vill visa upp den sidan av sig själva inför en TV-publik på en halv miljard.

Jag vet inte vad man skall göra åt det men något bör göras och det borde egentligen stävjas av spelarna själva. Tänk om en spelare som Neymar hade mötte en Roy Keane i sina glansdagar Neymar hade ju inte stått upp en minut totalt sett på en match….

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.