Kan bli en klassiker på Fisktorget, Zlatan in och Franzen klar som KRIF:s nya tränare…

På lördag så kör Paraply på ordentligt på Fisktorget i Karlskrona och sätter upp en storbildsskärm till Sveriges match mot England och jag är övertygad om att man kommer skapa en magisk tillställning.

SMHI lovar molnfritt och 26 grader varmt så förutsättningarna kan inte vara bättre.

Man kommer öppna vid lunchtid och inga bokningar utan först till kvarn som gäller. Som sagt antingen kommer det bli värsta festen eller så kommer det bli Grästorpskänsla. Oavsett bra fixat…

Zlatan in…

Visst har Sverige som lag blivit bättre utan Zlatan det visade ju inte minst kvalspelet till VM och den insats man gjort såhär långt i VM. Vore vi bättre eller sämre med Zlatan i en kvartsfinal är det många som frågar och jag är ganska så övertygad om att så varit fallet.

I hockey brukar det komma in lite NHL proffs och avgöra i slutspelet för de som kommer har den där extra spetskompetensen som behövs för att vinna titlar.

’Jag skall inte säga att det är så jag skulle vilja ha det i fotbollen då de bästa är med från start men visst hade det varit kittlande att ta in Zlatan i kvarten… #ickefråga #måstebergfåsättaennu

Franzen klar som KRIF:s nya tränare…

Det har spekulerats länge men nu skall det vara klart att KRIF:s nya tränare blir Charles Franzen, han kommer senast från Tranås och Australien??? Det känns väl som att han kan göra en bra insats för KRIF som har en hel del spelare kvar att värva till truppen.

Nu ser vi framemot derbyträningsmatchen mellan KRIF vs KHK….

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.