VM är över, bra vecka på Mallis och snart dags för hockeyn att dra igång…

Frankrike vinner rättvist mot Kroatien och det är bara att gratulera. Att VM nu är slut är nästan overkligt då det är ett maratonlopp modell större med alla dessa matcher. Den lilla reflektionen en annan kan göra är att Sverige gjorde riktigt bra ifrån sig och att VM i fotboll är det största som finns där nog ingen missat att det pågår.

Plumpen är väl storstjärnorna som med sitt filmande på planen förstör hela grejen. Vilken klubb eller företag vill förknippas med den inställningen som de har till sin sport?

Det bästa – Kroatien, vilka spelare och vilken prestation och som sagt Frankrike rättvisa segrare.

Bra vecka på Mallis …

Kan bara säga att Port De Soller är ett oerhört bra ställe och det 5 Bävergaddar av 5 på allt. I morgon bär det hemåt igen till ett somrigt och soligt Sverige… blir bra det med.

Snart dags för hockey igen…

Några dagar återstår innan hockeyspelarna drar på is och är det något man skulle vilja se lite mer bland de svenska klubbarna är lite Camper under sommaren där spelare kan visa upp sig för klubbarna och köra lite matcher och träningar.

Alla Development Camper som NHL klubbarna kör är första steget för många att känna på proffslivet och visst skulle det vara gott o få se duktiga div 1 spelare visa upp sig i SHL sammanhang. Tror det skulle föra hockeyn framåt och ge scoutingen en dimension till.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.