Dispens, Kristianstad IK och Camp KHK…

Ibland läser jag att många tycker att det är orättvist att Mora IK får dispens för sin hall medan KHK  inte fick det. Själv tycker jag att det är helt sjukt fantastiskt att Karlskrona Kommun löste uppgiften med en uppgradering av NKT Arena ”modell de lux” för vi kan ju lugnt konstatera att hade vi fått dispens så hade vi inte haft den arenan vi har idag med de möjligheter som den ger med restaurang, barer och loger som kommer genera intäkter till klubben.

Så visst kan man säga orättvist men skulle jag vara riktigt krass så är det orättvist mot alla andra att Karlskrona Kommun fixade uppgraderingen och satsade kommunpengar på utveckling medan andra kommuner inte skulle vara så positiva till SHL spel…

Kristianstad IK

Kristianstad värvar på i div 1 och senaste tillskottet är f.d KHK spelaren Victor Löfstedt. Man gör en riktig satsning, igen, och trots att man har den där lite negativa inställningen till Kristianstad efter alla bataljer mot KHK så gillar jag det man gör.

Ett lag som är tydligt i att man vill gå upp och agerar efter det gillar jag. Jag säger inte att de kommer lyckas för det är tufft men jag gillar det. Här har KRIF en klar utmanare 🙂

Camp KHK

Fick idag en länk från youtube skickad till mig om Camp KHK uppe i Tingsryd som Sydöstran gjort då de var lite på hugget och försökte i alla fall att vara i framkant.  🙂 https://www.youtube.com/watch?v=HuV5vWVS6t0 

Det där var i KHK:s början men nu är det alltså dags igen. Jag är helt övertygad om att Camp KHK kommer bli magiskt i år och nya stories kommer skapas. 

En liten anekdot från förra Camp KHK är att vi hade en yngling från Leksand som vi intervjuade och han var där med sin pappa. Nu skrev han kontrakt på 560 miljoner och pappan är sportchef i KHK. Tiden går 🙂 #OEL

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.