Lilla-KHK, FKK och HIF Karlskrona…

Kikar man på Björklövens laguppställning kan man tro att det är en äldre variant på KHK eller Lilla-KHK om man så vill. Det är Cruseman, Söder, Lundberg, Granlund och Viklund som är f.d KHK:are.

De har väl alla spelarprofilen ”brunkare” men på Allsvensk nivå skall det i alla fall bli spännande att se om Söder, Lundberg och Cruseman kan producera lite.

Att se Söder glida in i en annan tröja än KHK:s i NKT Arena kommer bli annorlunda och jag kan tänka mig att KHK-fansen och klubben kommer ge honom ett riktigt bra välkomnande när han kommer ”hem”… #söderärkung

FKK…

Det är tur att man inte är spelare i FKK för om jag har riktigt svårt att släppa förlusten med 8-1 senast så kan jag tänka mig hur dom har det. Skall man summera FKK:s vårsäsong så är den självklart underkänd men samtidigt så har man 7 oavgjorda så marginalerna är små. Men med enbart 4 vunna matcher av 17 så kan det inte bli godkänt.

Skall bli spännande att se om FKK återigen kan göra en grym höstsäsong…

HIF Karlskrona…

Var och såg HIF Karlskrona igår och det var för att få se om de fått tag i en bra målvakt och självklart för att se Daniel Steen i motståndarlaget.

HIF Karlskrona målvaktsnyförvärv har efter sin första match i HIF tröjan inte släppt in ett enda mål. Mycket beroende på att han blev utvisad efter 4 minuter men det skall sägas att han gjorde tre bra räddningar innan dess. Många säger att han är ett fynd och att HIF Karlskrona äntligen träffat rätt i en målvaktsvärvning. 

Kring spelet kan man väl inte säga så mycket mer än att det var en helt OK start på säsongen. Måste säga att det även var imponerande många i publiken som såg matchen… 

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.