KRIF Hockeys klubbchef brinner för uppgiften…

Att prata med Jompa är alltid skoj, vi fick några minuter tillsammans och jag ville höra hur han ser på utmaningen med att vara klubbchef i KRIF… här kan du läsa lite kring vår diskussion.

När man träffar Jonas Melen så slås man av hans engagemang inte bara för KRIF utan för hockeyn i stort.

Hans bakgrund jobbmässigt är att ha jobbat med Coca Cola och han säger att det amerikanska företagets värdegrunder när det gäller service, försäljning och att leverera resultat präglar hur han vill jobba.

Att få en gemensam målbild och struktur i föreningen är avgörande för hur vi kommer lyckas i  vår framtid. Att vi sedan varje dag behöver slå personbästa är en förutsättning för att vi skall klara av de utmaningar vi har framför oss.

Vi i KRIF behöver vara unika och göra allt lite bättre än vi gjort det innan. Lyckas vi med detta så kommer KRIF vara en välmående förening.

Vi är ett fantastiskt gäng i föreningen allt från volontärer, anställda, ledare, spelare, White Angels och nu har vi även en ungdomsverksamhet som har full fart så det är mycket som är positivt.

Vi gör offensiva satsningar för att upplevelsen att gå på hockey skall bli så bra som möjligt. Bland annat kommer man hyra in en storbildsskärm från Böda på 21 m2 där man skall kunna visa intervjuer, repriser och ge företagen möjlighet att visa reklam.

Det som gäller i klubben är att få ut så mycket som möjligt av varje aktivitet som vi gör och leverera en produkt som lockar sponsorer och publik att vara med på vår resa och jag måste säga att känslan är positiv…

Skoj och ta ett snack med Melen måste jag säga och det är bara att önska lycka till i hans nya roll som klubbchef i KRIF. #släppucken

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.