Fredrik Karlsson-effekten i HIF Karlskrona, KRIF inne på vinnarspåret och FKK:s öde avgörs på lördag…

Fick några ord med HIF Karlskronas klubbchef Fredrik Karlsson vid ett fikabord då någon på hans arbetsplats med ett stort leende sa att nu är Fredrik-effekten igång 🙂 Genast sa Fredrik, nej, nej, nej så kan du inte säga för då blir det här helt galet.

Att vi nu tagit tre raka är fantastiskt och det skall tillskrivas laget, tränarna, supporters, sponsorer och alla runtomkring laget som gör ett jättejobb. Titta bara på det jobb som Örjan Nilsson med flera lägger ner, det är helt fantastiskt.

Om man däremot som utomstående skall tycka till lite om HIF så har det ju faktiskt hänt en hel del senaste tiden. En ny arena står snart klar (om några månader), man har satsat på en klubbchef, klubben har bytt klubbmärke och hittat en ny profil som känns fräsch, man ligger helt OK till i tabellen och man har tjänat pengar dom senaste åren vilket ju känns unikt bland idrottsklubbar i dessa tider.

Jag skriver inte så mycket om handboll då jag inte är speciellt uppdaterad men det är alltid roligt när det går bra för lag och speciellt när man bryter trender. Jag skall inte belasta Fredrik med Fredrik-effekten för han är en mycket ödmjuk person men man kan konstatera att det händer många bra saker på många plan i HIF just nu…

KRIF inne på vinnarspåret

KRIF tog 4:e segern på de senaste 5 matcherna och det måste kännas gott att vara på rätt sida strecket i kampen om Allettan.

I går slog man Tyringe med 5-1 och det så riktigt stabilt ut och nyförvärvet Marcus Karlström har gett KRIF en ny dimension i laget och vilken comeback i laget med 4 p på 2 matcher för rightbacken.

KRIF är lite av en underdog och det känns som att de bara kommer bli bättre och bättre ju längre säsongen håller på och det känns som att det kan bli riktigt spännande framåt för klubben.

FKK:s öde avgörs på lördag…

På lördag så avgörs FKK:s öde och det kommer bli en gastkramande avslutning på serien för FK Karlskrona, Kristianstad, Grebbestad och Ängelholm som alla har möjligheten att hålla sig kvar i div 1 direkt under lördagen eller via ett kval.

Torn vs FKK — Husqvarna vs Grebbestad— Kristianstad vs Åtvidaberg— Ängelholm vs Tvååker är matcherna som kommer avgöra utgången

Utgångsläget är enligt följande där FKK är rätt sida strecket, Kristianstad på kvalplats och resterande lag på nedflyttningsplats

Som ni förstår så kommer det bli en gastkramande avslutning…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.