KHK tog viktig seger mot Almtuna, Bävergaddar och KRIF…

KHK tog en riktigt viktig hemmaseger mot Almtuna med 2-0 och den här segern kommer vara guld värd när det skall summeras på slutet. Matchen i sig var ingen jättematch men man redde till slut ut det och vann och det är det som det går ut på.

Första perioden tycker jag ändå att KHK genomför med bra energi och man kunde även gå till periodvila med 1-0 (Marcus Paulsson) men man hade många riktigt rena chanser som borde renderat i mer mål.

Andra perioden var ingen vidare från något av lagen utan det var en hel del felpass och oredigt för det mesta men det blev inga mål så 1-0 höll i sig.

Tredje perioden är ju självklart lite jobbig då Almtuna bara är ett skott från att kvittera men KHK fixade det. Det fanns lägen för bägge lagen men det var först med 45 sekunder kvar som Paulsson kunde avgöra tillställningen med 2-0 i öppen kasse.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare…

3 Bävergaddar    Marcus Paulsson

Han är i en egen liga just nu och skapar nästan någon vass målchans varje byte som han är inne. 2 mål idag med god hjälp av Crandall och Johansson.

2 Bävergaddar    Arvid Holm

100% i räddningsprocent och en stabil insats. Kändes jäkligt trygg idag.

1 Bävergadd    Kalle Miketinac/Niklas Johansson

Kalle hade energi och var mycket rakare på mål än vad man sett senaste tiden. Bra jobb över hela banan.

Johansson får med sig 2 ass och han fortsätter att leverera på mycket hög nivå och tillsammans med Crandall och Paulsson är han en spetskedja i HA.

Att ta tag i: Viktigt att hålla i hela matchen och minimera det man håller på med i andra perioden.

KRIF vann borta mot Visby

KRIF får med sig 2 viktiga poäng borta mot Visby och man är med i racet men det gäller att ta några trepoängare för att man skall vara på säker mark. Det gäller att komma Topp 5 och man ligger just nu på en fjärde plats. Kommer bli en riktig rysare in i kaklet…

Nu lite JVM-Hockey och därefter en AHL match så får det va bra sen 🙂

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.