Idag är en bra dag för KHK att visa vad man går för…

Att möta AIK på bortaplan är en tuff uppgift för alla lag i Hockeyallsvenskan men samtidigt så är det  en utmaning som måste kännas inspirerande för man har i princip bara allt att vinna. KHK har innan denna matchen två raka vinster mot AIK så visst finns det en stor möjlighet till vinst idag.

Vad kommer avgöra dagens match? Farten är oerhört viktig men även att man klarar av att spela aggressivt och vinna närkamperna framför bägge målen. När man möter topplag så är det självklart viktigt att man inte tappar en massa puckar på fel ställen och får omställningar mot sig för man blir lätt straffad direkt.

Förutsättningarna idag är alltså dom bästa och den senaste matchen mot AIK som man vann med 4-1 på hemmaplan var riktigt bra. Till den nivån behöver man komma upp idag.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.