KHK förlorade mot AIK och Bävergaddar…

KHK förlorar mot AIK med 4-0 och man var aldrig riktigt nära att vinna denna match utan AIK var alldeles för effektiva på att ta vara på KHK:s misstag framförallt i andra perioden.

Första perioden

KHK är inte med från start i första perioden utan AIK styr matchen lite som de vill. AIK:s 1-0 kommer 8.04 med ett skott från högerkanten som inte kändes som omöjligt för Holm. 1-0 till AIK efter första kändes ändå helt OK för KHK för man var bara ett efter.

Andra perioden

KHK startar andra perioden bra de första 5 minuterna men 6.55 in så vinner AIK en puck nära målet och gör 2-0. Ca 50 sekunder senare gör AIK 3-0 och det var ridå ner. Man försökte samla ihop sig i en time out men resultatet blev 4-0 till AIK efter två perioder.

Tredje perioden

KHK är inte nära att komma in i matchen utan AIK spelar av matchen utan några större problem och vann första matchen för säsongen mot KHK. AIK var klart bättre och vann närkamperna, spelet framför bägge kassarna och hade en helt annan fart än ett blekt KHK.

Skall vi hitta något positivt så var det Paulsson, Johansson och Crandall som lyckades skapa lite tryck ett antal byten.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare…

3 Bävergaddar    Marcus Paulsson

Han är det vassaste vapen som  KHK har och har hällt i denna formen ett bra tag nu.

2 Bävergaddar    Josef Ingman

Visst han går bort sig ordentligt vid 3-0 målet men han visar i övrigt att han är en riktigt bra hockeyspelare och är en av spelarna som gör att KHK äger lite puck idag.

1 Bävergadd    Johansson/Crandall

De tillsammans med Paulsson skapar en av HA:s vassaste kedja och var den som skapade något framåt idag. 

Att ta tag i: KHK var inte nära idag och om det berodde på om AIK var alldeles för bra eller om man inte var där får KHK berätta för oss…

Nästa match är mot Västerås borta som verkar vara inne i en liten svacka så vi får hoppas på 3 poäng där istället…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.