KRIF vann toppmöte i Allettan, värvningar under säsong och vad tror vi om derbyt…

KRIF vann toppmötet mot Vimmerby med 5-2 och det var en oerhört viktig seger i Allettan Södra som är otroligt jämn. I och med segern så går man upp i serieledning med i och för sig en match mer spelad.

Daniel Andersson blev 3 målsskytt vilket är roligt och det var hans första hattrick i seniorsammanhang. Kedjan Magnusson, Söder och Andersson håller riktigt hög klass och det här kan bli riktigt roligt för KRIF.

Bra tryck på White Angels som vanligt och det är bara att fortsätta att ösa på…

Värvningar…

Att spelare skriver på för en ny klubb eller i alla fall är överens om att spela i en ny klubb redan i januari för kommande säsong är mycket vanligare än vi som inte är med i spelet bakom kulisserna tror. Sportcheferna har gjort sitt scoutingjobb, vet vilka som sitter på utgående kontrakt och de spelare som man vill ha försöker man få hem så fort som möjligt för att inte komma in i en huggsexa.

Ett exempel som varit lite hett är ju Hannes Johanssons flytt från TAIF till KHK men det finns många fler exempel. Själv tror jag inte det har någon påverkan utan på denna nivån är spelarna proffs och hanterar det som sådana för annars är man rökt.

Det är nog mer vi supporters som inte riktigt förstår det där…

Derbyt KHK vs TAIF

Självklart så är det ovan med värvningen av Hannes en extra krydda inför fredagens derby som jag tror kommer bli stekhett. Jag såg TAIF slå Björklöven med 6-2 för ett tag sen och de spelade fantastiskt bra men förlorade sedan mot Almtuna och parkerar på en 13:e plats.

Skall KHK klara en topp 8 plats så skall man vinna mot TAIF varje dag i veckan men samtidigt så är det ett derby med allt som det innebär så det kommer bli hur galet som helst men först är det den tuffa bortamatchen mot Västerås i morgon som gäller #hockeyhockeyhockey

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.