Gameday: Västerås vs KHK…

Då var det återigen dags för match och denna gången är det Västerås borta som gäller. Jag såg Västerås vinna senast mot Leksand och de imponerade stort och verkar vara i bra form just nu inte minst beroende på att deras målvakt Samuel Ersson är tillbaks efter J-VM.

KHK har ju mött Västerås två gånger hemma innan och har en vinst (5-0) och en förlust (1-3) och är ju ett lag som KHK jagar då de ligger åtta poäng före i tabellen.

Nycklarna till och vinna är inga konstiga idag heller men lite viktigare är det idag att man har en bra defensiv och hittar det där spelet med snabba omställningar för jag tror att Västerås kommer ligga på hårt.

Aggressiviteten och tuffheten framför bägge målen är alltid avgörande och här behöver man visa att man är beredda att göra allt för att vinna dessa kamper.

KHK har under säsongen svajat en del i sitt spel och det är nu dags att man börjar hitta lite stabilitet i prestationerna. Jag har inga problem med förluster utan det är mer hur det ser ut när man förlorar som betyder något. Vinster älskar ju alla och konstigt nog får det se ut lite hur som helst då… #konstigärman

Mitt tips idag är att KHK gör en riktigt bra match och vinner med 4-2 och ja du har alldeles rätt, sista i öppen kasse…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.