KHK förlorade mot Västerås men fick med sig 1 pinne och Bävergaddar…

Jag tycker KHK gör en klart godkänd bortamatch mot ett svårspelat VIK och inte minst var det ett stort steg framåt jämfört med matchen mot AIK. Serien är just nu hur jämn som helst och det som ofta avgör är små detaljer och så även idag.

Första perioden

KHK börjar de första 10 helt ok men Västerås tar över mer och mer och får bra tryck på KHK inte minst efter en utvisning för KHK efter 16.12. När KHK blir fulltaliga får man en chans och Miketinac tar ett skott som går bakom mål och studsar fram där Axel Sundberg står rätt och gör 1-0 till KHK som också blev periodresultatet.

Andra perioden

KHK börjar bra igen och Crandall gör 2-0 till KHK redan efter 3.53. VIK reducerar till 1-2 då KHK tappar framför egen kasse där det är så viktigt att vara stark och sedan tar Västerås över mer och mer. 13.13 blir det 2-2 i PP och andra perioden går klart till Västerås.

Tredje perioden

Tredje perioden bjuder på en del chanser för bägge lagen men matchen slutar 2-2 efter 60 minuter. 

Sudden Death

KHK får inte tag i pucken uppe vid blå i egen zon och det var vad som behövdes för Västerås för att avgöra efter 11 sekunder.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare

3 Bävergaddar    Marcus Paulsson

Han är otroligt bra just nu och bär KHK:s offensiv på sina axlar.

2 Bävergaddar    Niklas Johansson

Han gör en riktigt bra match och är hur giftig som helst med sitt spelsinne. Jobbar hårt varje byte.

1 Bävergadd    Robin Johansson

Det räckte inte ända fram till seger men han gjorde många riktigt vassa räddningar idag och såg till att KHK hela tiden hade chansen att vinna matchen.

Måste även säga att Ingman och Pageau gör ett riktigt bra jobb i både defensiven och offensiven. Två riktigt bra backar som KHK förfogar över där.

Att ta tag i: Gäller att fortsätta på det som man gör bra i denna matchen. Nästa match mot ett taggat TAIF som vann mot Leksand ikväll kommer bli fantastisk att följa. Känns som att det kommer tacklas redan på uppvärmningen 🙂

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.