KHK vann viktig derbyseger, Bävergaddar och KRIF tar position…

KHK vinner mot TAIF med 3-1 i en kämpamatch som man styrde men KHK hade oerhört svårt att göra mål mot ett tight Tingsryd. Matchen blev en sådan där jobbig match som innebar att det egentligen kunde gått lite hur som helst efter 2 perioder då bägge lagen hade chanser.

Skottstatistiken 42 – 23 visar ju dock att KHK var det bättre laget men det kändes inte lugnt förrän Miketinac i öppen kasse satte 3-1. KHK:s 2-1 mål som Karterud gjorde är ett sådant som jag älskar då man tar skott på borte och sedan är man urstark på returen, riktigt snyggt kan jag tycka.

Foto: Magnus Arwidson

Det var 3.570 i hallen och visst var det bra tryck och det är så man vill uppleva hockeyn och att vinna och när man sedan gör det mot TAIF ja då är det helt enkelt en bra kväll.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare

3 Bävergaddar    Robin Johansson

Han gör en riktigt stabil insats och landar på 95,65 % och då ger man sitt lag möjligheten att vinna. Han har nu gjort två riktigt bra insatser på raken och det kommer ge han ett riktigt bra självförtroende inför kommande matcher.

2 Bävergaddar    Markus Paulsson

Han är bäste forward i HA, finns inte mycket mer att säga.

1 Bävergadd    Josef Ingman

Ibland känns det som att han är överallt men oj vad nyttig han är. Trots sin storlek så kommer han ut med pucken i de flesta kamperna och han känns otroligt stabil. Vilken utveckling han fått i KHK.

Man måste även nämna Niklas Johansson, Liljegren , Pageau, och Karterud som alla gör ett grymt jobb därute på plan.

Att ta tag i: KHK känns stabilare bakåt men samtidigt så behöver man bli effektivare i offensiven. Det var jäkligt viktigt att KHK gjorde första målet kändes det som.

KRIF tar position…

KRIF vinner mot Grums med 5-4 som man bara skall slå och då vet vi alla att det brukar bli tufft. Nu ligger man 3:a i serien och har absolut tagit position i den jämna serien. Kan bli riktigt skoj det här….

Ha det

Mikael Johansson

Foto:Magnus Arwidson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.