HIF Karlskrona åkte ur Handbollsligan och Mörrum har blivit heta…

HIF Karlskrona  åkte ur Handbollsligan i fjärde negativa kvalet mot ett Hallby som var bättre. Jag är absolut inte rätt person att göra någon analys om varför det gick som det gick men att man inte på fyra säsonger lyckats att ta sig uppåt i tabellen och etablera sig gjorde väl att man inte hade tillräckligt stark grund att stå på.

Nu väntar en ny arena som kommer vara den bästa i handbollsallsvenskan och det är väl kanske här räddningen finns. Arenan skapar förutsättningar så är det nu återstår det att se vad publik och sponsorerna vill. Jäkla vilken sur förlust detta var…

Mörrum GoIS har blivit heta…

Mörrum har ändrat attityd, blivit lite kaxigare, tar plats, satsar och man är  tydliga på målet. Mörrum skall till hockeyallsvenskan. Jag gillar det där, inte bara snack som att först är det Allettan som gäller, därefter vill vi till play-off för att ta oss till kvalserien. Nej tydligt och stenklart, Mörrum skall till HA.

När man sedan sätter en värvning som Marcus Paulsson ja då visar man i handling vart man vill och man har absolut satt något i rullning. Är MGoIS på väg att ta plats i hockey Blekinge igen efter att ha legat i bakvatten och knappt gjort något väsen av sig? Oavsett så är det skön satsning man gör.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.