Philippe Horsky på plats, Presskonferenser och tar sig FK Karlskrona upp i serieledning…

Då var KHK:s nye tränare Philippe Horsky klar och det känns nog riktigt bra för klubben. Nu kan sportchefen Larsson koncentrera sig på att sätta spelartruppen och spelare och agenter vet vilken tränare som finns på plats.

(Foto: Magnus Arwidson)

Känslan har varit riktigt ljummen kring KHK den senaste tiden men det här gjorde att temperaturen steg någon grad i alla fall. Nu väntar vi in två toppbackar och några forwards så kan detta bli hur spännande som helst.

Den bästa värvningen sett till vad den kan ha kostat så här långt är utan tvekan Hugo Leufvenius enligt mig och det skall bli riktigt spännande att följa hans framfart under Horskys ledning.

Mörrum och KRIF är heta och bygger hype…

Numera så släpps varenda nyförvärv som om det vore en storstjärna som är klar och även KRIF och Mörrum presenterar spelarna hos sponsorer och livesänder ibland.

Jag gillar det, klubbarna har förstått värdet att göra saker i symbios med sponsorer och media och självklart bygger det hype som skall sälja säsongskort och nya sponsoravtal. Gott att se att alla är på tårna…

FK Karlskrona upp i serieledning..

På lördag spelar FK Karlskrona hemma mot  Råslätts SK kl 14.00 och då har man chansen att ta sig upp i serieledning och faktiskt ta lite kommando i serien.

Laget känns riktigt spännande, publiken har kommit till Västra Mark och de unga spelarna utmanar och levererar så visst kan det bli en rolig tillställning…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.