Hockey VM, KHK-truppen och FK Karlskrona i serieledning…

Hur hett är Hockey-VM? Jag är självklart helt fel person att fråga det men jag kan inte säga annat än när spelare som Lundqvist, Klingberg, Landeskog och  Ekman-Larsson är på plats ja då är det stort.

Jag älskar när spelarna ställer upp för sitt land och vill vinna  trots att de redan spelat ca 80 matcher och de hymlar aldrig. Vi är för att ta guld allt annat är kass. Självklart tänker Ryssland, USA, Kanada och Finland likadant och just där för är ett VM hett. Man skulle kunna säga att det är NHL slutspel version 2.0.

KHK Truppen…

Hur het är KHK truppen? Det är jättesvårt att säga något om det just nu då det är en hel del unga spelare som är under utveckling som finns i truppen. Ur den befintliga truppen så vill man ju att Niklas Johansson och Viktor Liljegren skall hålla samma höga klass, Norbe och Grahn ta ytterligare steg framåt tillsammans med Linus Karlsson som har slagläge att visa att han är värd en chans högre upp.

Nordstrand skall nu bli etablerad men sedan känns det som oklart, mycket beroende på att man inte sett spelarna, skall jag nämna någon av de nya som jag tror kommer göra en grym säsong så är det Hugo Leufvenius annars så måste man se dom för att kunna säga något.

Sportchef Patric Larsson jobbar med begränsade resurser men han har bra koll och brukar få ihop det så vi kan inte mycket annat än att avvakta och se.

FK Karlskrona i serieledning…

FKK leder serien och har ju då självklart gjort en klart godkänd inledning  men känslan är att man kan bättre än så här. Förlusten mot Bromölla svider fortfarande och man kan inte annat än hoppas att man kommer ha en riktig urladdning på lördag kl 14.00 på Västra Mark mot IFK Hässleholm.

Matchen kommer visa om man är ett topplag eller inte och det är ju alltid roliga matcher.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.