3 miljoner, FK Karlskrona rullar vidare och golfen…

KHK visar för föregående säsong ett + på nära 3 miljoner kronor och alla plusresultat innebär att alla involverade har gjort ett bra jobb. Man hade högre målsättning i och med omställningsbidraget från SHL men som sagt det känns ändå bra.

Nu skall den där speciella KHK-känslan infinna sig där alla snackar hockey och där finns en utmaning att ta sig an. Att fylla Arenan kommer bli den viktigaste uppgiften man har framför sig för det är där allting börjar…

Har du problem med Artros?

FK Karlskrona rullar vidare…

FKK vann igår hemma mot Österlen och man har nu 5 p ner till tvåan som är Husqvarna. I publiken var det 288 st vilket i och för sig är OK när det gäller div 2 fotboll men man spelar en rolig fotboll och det skall bli spännande att se om man lyckas att locka dit mer folk.

Oavsett roligt att se laget just nu och igår gjorde även Melker Johansson debut vilket innebär att ytterligare en ”youngguns” har fått känna på krutröken.

Golfen…

Ok, jag vet, jag jinxar troligtvis hela grejen nu men det går åt rätt håll i golfen just nu. Eller skall man vara riktigt ärlig så är det ända hållet det kan gå… 100 slag brutto blev senast 84 slag och vad jag gjorde annorlunda? Inte en aning…

Det är golf det, snart dags att komma tillbaks och skjuta under 80 som på det glada 80-90-talet….

#golf

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.