758/747, viktig match för FK Karlskrona och hur bra är KHK-truppen…

Förra året vid denna tiden så hade KHK sålt 758 säsongskort och nu ligger man på 747 stycken så i princip ligger man på samma siffror som innan. Detta indikerar ju att man hamnar på ungefär samma antal som förra året vilket innebär att man stoppat tappet av säsongskort och kanske  kan man till och med vända trenden och överträffa förra årets siffror. Lite roligt att följa och helt klart en temperaturmätare…

FK Karlskrona…

Ikväll möter FKK Nosaby på bortaplan. En viktig match där FKK behöver komma upp på tårna igen efter en halvdan insats senast mot Hässleholm. Gäller att vara i storform till Blekingederbyt mot Asarum hemma på fredag…

Hur bra är KHK truppen?

I år har jag ingen direkt känsla om sportchef Patric Larsson fått ihop en vass trupp eller inte såhär på förhand för med hans förutsättningar så har det inneburit spetsförvärven är få och det är många som skall ta nästa steg i sin utveckling för att det skall bli bra.

Frågan är om det är för många som skall ta det där steget och den fysiska statusen på spelarna har nog aldrig varit viktigare för att man skall kunna prestera.

Dylan Zink är ju ett tänkt spetsförvärv och jag kan tänka mig att Niklas Johansson just nu är spänd på vem hans radarpartner kommer bli kommande säsong… #spännande

Bara en sommar kvar  sedan blir det åka av igen…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.