Står arenan där utan fungerande restaurang? Kommer FK Karlskrona ta sig tillbaka och blir det succe på onsdag…

Det verkar som det handlar mycket om prestige istället för klokskap när det gäller hanteringen av restaurangen på NKT Arena. Just nu finns ingen upphandling igång och kommer det bli så galet att det till och med inte finns en restaurang i drift när hockeysäsongen drar igång ja då slår det nog alla rekord.

KHK sa att de var villiga att hyra för en summa på 800.000 kr men kommunen tackade nej. Som känslan är nu så vet i tusan om man ens kommer få det och vad har man då vunnit? Nej gör om, gör rätt och kom fram till en lösning som innebär att man kan bedriva en lönsam business i restaurangen och att vi besökare slipper gå förbi en tom restaurang när det drar ihop sig.

FK Karlskrona har ett bra utgångsläge inför höstsäsongen och redan i första hemmamatchen efter uppehållet så är det dags för seriefinal mot Husqvarna. Ettan i serien går direkt upp och tvåan får kvala och visst ser det ut som att det är FKK och Husqvarna som skall slåss om det.

Succe på onsdag…

På onsdag spelar Sverige semifinal mot Holland och frågan är om man kan upprepa bragden från senaste matchen mot Tyskland. Snacket är igång och man försöker mörka skador och göra lite småpsykningar mot varandra.

Själv tror, hoppas jag att vi får se Sverige i en VM final, vilken magi det skulle va….

Ha det

Mikael Johansson

Skall du sälja din bostad. Ta kontakt med http://www.orlogsstaden.se/

 

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.