Tungt nyförvärv till 24Kalmar.se: ”Lokalbollen-Kim Ahlqvist”

Tyngsta värvningen i höst?
Vi är lätt egoistiska och säger 24Kalmar.se:s värvning av Mr LokabollenKim Ahlqvist!
Vi börjar direkt ”Silly Season-bloggen” med att presentera min nya bloggkollega.

För de som inte vet, vem är Kim Ahlqvist?
– Jag är en grabb från Nybban som brinner för den lokala fotbollen  och maler igenom hemsidor, twitterflöden etc dagligen för att ha full koll på vad som händer. Annars är jag till vardags sportchef i Flerohopps GoIF.

Vad kommer du att bidra med?
– Jag kommer förhoppningsvis bidra till att alla har lika god koll på vad som händer i den lokala fotbollen som jag själv. Men det krävs att föreningarna och spelarna ger en hjälpande hand och mailar in när övergångar blir klara, tränarskiften sker eller övriga händelser i den lokala fotbollen. Min familj består av en förstående sambo och en fantastisk son på 3 år.

Vad är den största snackisen så här långt?
– Hittills har det varit ganska lugnt. Men man kan ju inte se förbi Läckebys satsning. Det är sällan man ser ett lag som satsar på det viset när man åker ner en division. Det ska bli spännande att fortsätta följa Lansdowne och Hagstedts arbete i fortsättningen.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.