Madesjö vann Sigfridscupen – Flera lokala klubbar har värvat

Madesjö IF vann Sigfridscupen efter att ha varit det genomgående bästa laget i turneringen tillsammans med Nybro IF. Madesjö slog ut Trekanten efter straffar i seminfinalen samtidigt som Nybro vann mot Flygsfors med 5-3 i Semi. Finalen skulle därmed bestå av de båda förhandsfavoriterna enligt vår ”inför Sigfridscupen”.

I finalen skulle Madesjö till slut dra det längsta strået och vinna med 3-2. Men det blev ordentlig nerv efter att Nybro gjort två snabba mål i slutet och gick för ett tredje. Men Madesjö höll undan och kunde inkassera 4000:- i vinstpengar.
– Det var kul för grabbarna att få vinna och det var ett härligt sätt vi vann på, säger Madesjös assisterande tränare Andreas Johansson.

Madesjö IF visade under hela turneringen sitt stöd för mustaschkampen och värmde bl.a. upp i speciellt framtagna tröjor. Totalt drogs 1350:- in till mustaschkampen under dagen. Respekt.

Bäste målskytt i turneringen blev Flygsfors Flamur Popaj med gjorda mål.

* * * * *

Örsjö IF plussar på med Robin Lindahl som senast representerat Madesjö IF.

* * * * *

Fågelfors IF har gjort klart med sitt första nyförvärv. Det är målvakten Patrik Johansson som ansluter från division 5-laget Målilla GoiF.
– Storväxt målvakt som har gjort det bra då han har tränat med oss inomhus. Nu har vi tre bra målvakter som kommer att sporra varandra för att bli ännu bättre. ”Putte” är även bra person utanför planen, säger Zlatko ”Sture” Alkic.

* * * * *

Anfallare Rasmus Andersson har bestämt sig för att göra en ny satsning i Persnäs AIF.  Han ansluter från IFK Borgholm dit han gick från just Persnäs under sommaren 2013. Men nu återvänder han alltså till PAIF.

* * * * *

Gullabo/Gullaboås presenterar sina första två nyförvärv inför säsongen 2015.
Det är Fredrik Svensson, som vänder hem efter tre år i Nickebo IK.
– Fredrik är en ”urgullaboare” som hittat hem efter tre år i Nickebo. En offensivt skicklig spelare som gillar att utmana. Brukar alltid leverera poäng, säger Gullabo/Gullaboås ordförande Jörgen Folkesson.

18-årige Philip Berzelius har också han skrivit på papperna för klubben och kommer närmast från spel i Emmaboda IS den gångna säsongen.
– Philip är en ung spelare som varit ordinarie i EIS de tre senaste säsongerna. Ett bra driv och visar en bra vilja med löpningar. Han vill ha mycket boll och så har han ett bra tillslag med båda fötterna. Det ska bli intressant att följa utvecklingen där, säger Folkesson.

Sedan tidigare har Gullabo/Gullaboås tappat målvakten Martin Karlsson till Kalmar AIK.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.