Kalmar AIK krossade Växjö BK

Sju mål. Så stor var skillnaden mellan Kalmar AIK och Växjö BK när ”klubben” krossade kronobergarna med klara 7-0 på bortaplan.
– Vi spelade riktigt bra fotboll idag. Förra veckan underskattade vi Smedby för att vi vet hur dom är som lag. Nu åker vi upp till Växjö utan någon jättekoll på Växjö BK och vi dödar matchen redan i första halvlek, säger Kalmar AIK:s lagkapten Omar Eliassi.

Och det var precis så. I den 20:e minuten öppnade Andreas ”Snurre” Persson målskyttet och därefter rullade ytterligare fyra mål in bakom Växjö BK:s målvakt innan domaren blåste av för halvtidsvila.
– Vi hade en otroligt bra rörelse och gjorde det vi sa innan matchen. Vi skulle pressa högt och ligga högt med hela laget. Växjö fick inte låna bollen särskilt ofta, säger Eliassi.

I den andra halvleken var matchen redan avgjord. Kalmar AIK hade 5-0 med sig ut ifrån omklädningsrummet och man gjorde ytterligare två mål genom Zana Eliassi och Andreas Persson. Matchen slutade 7-0 och Kalmar AIK tog en storseger som gav hopp om framtiden.
– Jag tror de hade två skott på mål under hela matchen. Visst, det var avslaget i den andra halvleken i och med att vi ledde så stort. Vi kontrollerade det fullständigt.

Det var Kalmar AIK:s tredje träningsmatch där man nu har två segrar och en oavgjord. Senast besegrade man Smedby med 1-0.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.