Philipsson vänder hem – Kalmar Södra värvar – Real Läckeby vann i premiären.

I början av december 2013 tog Emrik Philipsson steget från division 6 och Örsjö IF till division 4 och Madesjö IF. Men under säsongen 2014 försvann motivationen och det blev minimalt med fotboll. För att få fart på denne skrev han igår på papperna som gör honom till Örsjö-spelare igen.
–  Vi är jättenöjda med Emrik. Här får vi in en spelare som höjer kvalitén i truppen. Nu får vi hoppas att han är lika bra som när han lämnade oss, säger Mattias Persson som varit värvningsansvarig under vintern.

Emrik Philipsson är 26 år gammal och spelas oftast som yttermittfältare eller anfallare.

Man har också gjort klart med ny lagledare. Det är Peter Slättman som tar på sig uppdraget. Slättman som i flera år spelat för Örsjö IF.

* * * * *

Kalmar Södras damer har fått in ännu ett nyförvärv. Frida Cesar, ytterback från Oxie SK ansluter till klubben. Cesar är 26 år gammal.
– Frida är en stor, stark och löpvillig. Jag ser henne främst som ytterback, säger Södra-tränaren Andreas Rydström.

* * * * *

Träningsmatcherna har kommit igång och igår spelade Vissefjärda i ett träningsderby mot Lindås/Långasjö. Matchen vann elitfyragänget med klara 5-1. Men Vissefjärda, som spelar i femman nästa säsong, stod för en fin instats i den första halvleken då man också hade en 1-0-ledning med sig in i pausvilan.

* * * * *

”Real Läckeby” spelade match i tisdags och man gjorde det mot IFK Berga U. IFK Berga U som gör en satsning kommande säsong vilket man kunde läsa om på 24Kalmar för några dagar sedan.
Matchen vann Läckeby med 3-1 och man hade 3-0 med sig in i halvtid.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.