Han är Läckebys nya sportchef

Satsningen i Läckeby GoiF, till vardags i division 6 Kalmar/Öland, fortsätter. Billy Lansdowne tränar seniorlaget och man har knutit till sig en rad rutinerade och intressanta nyförvärv.

Allt blev dock inte som man tänkt sig utan sportchefen Fredrik Lennqvist lämnade i december klubben till förmån för division 1-laget Oskarshamns AIK där han numera är ungdomstränare. Arbetet med att hitta hans efterträdare påbörjades omedelbart och sedan en tid tillbaka har det stått klart att Anders Oskarsson blir ny sportchef i föreningen.
– Han känner föreningen sedan tidigare och det är kul att ha tillbaka honom. Han har ett riktigt klubbhjärta. Vi sökte efter en sportchef som har en vilja och engagemang att göra oss bättre. Det får vi i Oskarsson, säger Läckebys sportchef Anders Hagstedt.

Anders Oskarsson var sportchef i Läckeby i början på 2000-talet. Därefter var han ungdomsledare i klubben och känner därför till föreningen väl. Nu ser han fram emot ännu en sejour som sportchef.
– Det känns motiverande och roligt tycker jag. Det är framåtanda. Jag brinner för föreningslivet och jag tycker det känns riktigt spännande i Läckeby, säger Oskarsson.

Vad har man för mål i klubben?
– Kortsiktigt har vi som mål att ta hem sexan. Men det ska spelas om det också. Men vi har helt klart kapacitet till det.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.