Det rör på sig i den lokala fotbollen

Ljungbyholms GoIF har presenterat sin tränarduo inför kommande säsong. Zlatko Lolic fortsätter som huvudtränare även över nästa säsong. Som assisterande tränare får han Richard Milton som senast tränat föreningens 00/01-lag.

Kontrakten är skrivna på två år med båda tränarna.

* * * * *

Glömminge fortsätter att leta efter en tränare som ska dela uppdraget med Tobias Bengtsson som är klar sedan tidigare. Hetaste namnet just nu ska vara Stefan Regebro som tillsammans med Peter Makin tränade Kalmar AIK säsongen som varit.

Stefan ska enligt uppgifter vara mycket intresserad och allt tyder på att han axlar uppdraget att leda division 3-laget.

* * * * *

Mer Glömminge. Benjamin Knezevic och Filip Quist har tränat med Nybro IF en tid nu och den sistnämnda ska vara väldigt nära att signera papperna. Glömminges stora skyttekung lämnar därmed klubben. Samtidigt har föreningens drömförvärv Andreas ”Snurre” Persson bestämt sig för att vara assisterande tränare i Kalmar AIK kommande säsong. Vem gör målen i Glömminge 2016?

Benjamin Knezevic då, hamnar han i Nybro tro?

* * * * *

Alsjöholms IF fortsätter att rekrytera. Nu har man gjort klart med tre klubblösa spelare från Kalmar.  32-åringarna Attajeb Ahmed Ibrahim och Axel Ludvigsson ansluter till division 6-föreningen tillsammans med 20-årige Abubakar Ali.

* * * * *

Madesjö IF har gjort klart med sitt nästa nyförvärv. Han är förvisso inte presenterad av klubben ännu men Erik Lagerkrantz från Alsterbro IF har bestämt sig för spel i division 4-föreningen. Lagerkrantz var Alsterbros bästa målskytt föregående säsongen med sina 12 mål.

Nu hoppas Madesjö får nytta av den snabbe anfallaren som även kan spela yttermittfältare.

* * * * *

Nybro IF har gjort klart med Pontus Dorch från Kalmar AIK. Dorch som varit en tongivande spelare i division 3 den gångna säsongen tar ett kliv uppåt i seriesystemet.

För er som inte kan Dorchs historik så har han haft en sejour i division 1-laget IFK Luleå och dessförinnan tillhörde han Lindsdals IF där han var en viktig spelare i division 2.

* * * * *

Billy Lansdowne SR ska vara mycket nära en förlängning i Läckeby GoiF.

* * * *

Än är det ändå ganska lugnt i den lokala fotbollen. Ovanligt få övergångar – vilket kanske är positivt. Men frimånaden har inte börjat än. Det smäller nog snart…

* * * * *

GLÖM INTE – TIPSA OSS!

Maila Silly@24Kalmar.se med information om vad som sker hos er. Spelare som tränar? Klara nyförvärv? Någon som lämnar klubben? Tränare IN/UT? Alla tips är givetvis helt anonyma.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.