Klart: Skyttekungen fortsätter som tränare i ”Tväret”

Tobias Karlsson har bestämt sig – han fortsätter som huvudtränare för Tvärskogs IF. Inte nog med att han är huvudtränare i klubben, han är även lagets store måltjuv och har under året öst in mål. 31 baljor räckte hela vägen fram till skytteligasegern.

– Läget ser bra ut inför nästa år då nästan alla har aviserat att de ska stanna. Sen behöver det alltid breddas och kan det ju alltid hände saker i frimånaden. Det känns som att vi tog kliv med gruppen förra året och att vi kan bli ännu bättre taktiskt och tekniskt till nästa säsong. Framförallt har vi en grupp som har roligt ihop och det är det viktigaste uppdraget för mig att bibehålla till nästa säsong, säger Tobias Karlsson.

Kommer du fortsätta som spelande tränare? 
– Det är tanken, jag är fortfarande sugen på att spela och göra mål sen får vi se hur länge min kropp håller.

——————

Det ryktas om att Smedby BoIK är ute efter Karzan Eliassi som enligt källor vill trappa ner på fotbollen och är även sugen på att spela med Zana, Jalal och Razgar som redan finns i klubben sedan föregående säsong. Karzan hade varit ett riktigt klassförvärv av Smedby som skulle höja nivån inte bara på det egna laget utan även på hela division 4. En serie som ser ut att bli väldigt intressant med många bra lag.

—————–

Lite högre upp i seriesystemet är både IFK Berga och Lindsdals IF intresserade av Nybro IF:s  yttermittfältare Kami Eliassi. Just nu verkar det som att Berga vinner dragkampen om den kreativa yttermittfältaren.

—————–

Nu står det även klart att Glömminge IF spelar i division 4 nästa säsong. Enligt Tim Börjesson kommer truppen troligen förbli ganska intakt men ett fåtal spelarförluster känns ofrånkomligt. Oscar Strindhag är en av spelarna som uttalat sig om att han eventuellt vill testa spel i en högre division. Även här ska IFK Berga vara intresserade. En annan spelare som det pratas om är målskytten Filip Quist. Kommer han att nöja sig med division 4 nästa säsong?

—————–

IFK Berga är även ute efter ny tränare efter att de valde att inte förlänga Joachim Lantz. Ryktena säger att Ola Petersson kan vara påväg tillbaka till klubben men frågan är om han väljer att lämna sitt uppdrag i Kalmar FF. Och om så vore fallet – blir det Henrik Rydström som tar klivet ner till U19?

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.