Två tränare förlänger: ”Vi satsar uppåt och framåt”

Under Philip Rosqvists ledning har Pukeberg tagit hem två seriesegrar på tre år. Årets säsong i division 4 slutade med en mittenplacering – och nu är mittfältaren klar för en fjärde säsong som tränare för moderklubben.

– Föreningen har tagit stora kliv under Philips ledning och inför 2018 är ambitionen att spetsa den unga truppen ytterligare. Arbetet med att stärka både laget och organisationen runt pågår. ”Puke” satsar uppåt och framåt, säger Magnus Johnsson från Pukebergs BK.

Även division 6-föreningen S:t Sigfrids IF har förlängt kontraktet med tränaren Nicklas Holm. Holm tog över som spelande tränare efter Marcus Augustsson som kastade in handduken bara några veckor inför seriestarten 2017.

S:t Sigfrid slutade sjua i division 6 Kalmar/Öland den här säsongen.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.