Trekanten har gjort klart med ny tränartrio

Det blev bara ett år på Åvallen för Zlatko Lolic. Tränaren lämnar Trekantens IF efter degraderingen från fyran. Lolic nya uppdragsgivare blir Kalmar Södra, där han kommer agera som en länk mellan ungdoms- och seniorfotbollen.

Nu är det även klart vem som tar över tränarsysslan på Åvallen. Det blir Lolic assisterande från den gångna säsongen, Alexander Johansson, som kliver upp ett pinnhål. Till sin hjälp får han Calle Winsth, 21,  som under säsongen 2017 tillhörde Nybro IF och Viktor Bobin, 20.

Dessutom presenterar nybildade sammanslagningen Norra Tång/Torsås en ny tränare till klubbarnas gemensamma representationslag. Förre Möre BK-tränaren Fredrik Simonsson kommer leda laget under den första, historiska säsongen.

Vad händer i din förening? Tipsa oss gärna:
073-387 5133, eller mejl; karl-oskar.karlsson@24kalmar.se

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.