GOTT NYTT ÅR

Hej!

Long time no see, jag vet, förlåt! Men här kommer mitt 2015 i bilder.

IMG_4968Började 2015 med att fira min älsklingsbästis som fyllde 20.

IMG_5289
Åkte till Teneriffa med familjen och firade mamma som fyllde 50.

IMG_6446
Flyttade till Sthlm och utbildade mig till makeup artist.

IMG_6471
Lärde känna underbara människor.

IMG_7127
Flyttade hem igen och var med på Fias möhippa.

IMG_7453
Mycket firande 2015, här firade vi Nadias examen.

IMG_7925
BRÖLLOP,  för finaste Fia & David. Här med min syster.

IMG_8360
Var på Smmrstrnd första gången ever, lol.

IMG_8475
Sommarkväll i Borgholm.

IMG_8565
Roadtrip på Öland.

IMG_8641
Bodde hos Klara en helg, träffade så härliga människor.

IMG_8797
Jobbade i Sthlm en helg, bodde hos Aqve och kom in i nagelvärlden.

IMG_9041
En fin kväll när highlighten var on fleek.

IMG_9156
Sen kom hösten och humöret var inte lika glittrigt längre.

FullSizeRender
Men jag började blogga för 24Kalmar.

IMG_9811
Halloween, North & Penelope.

IMG_0202
Jag tatuerade mig för första gången på 4 år. Så jävla nöjd.

IMG_0454
December kom och spännande grejer hände.

IMG_0506
Firade jul hemma med världens bästa familj.

IMG_0639
SIST MEN ABSOLUT INTE MINST.
Jag blev headhuntad till jobb på Make Up Store i Växjö. Börjar nästa vecka. Jag vågar knappt tro att det är sant, ska bli så sjukt roligt. Jobba med mitt intresse. På riktigt. WOOP!

2016 – nu kör vi!!!

Serendipity

IMG_1083

Jag vill vara lite ärlig med er. Jag är inne i en konstig period just nu, jag jobbar sjukt mycket, jag har ingen inspiration när det kommer till bloggen och makeup och jag känner att jag saknar mig själv lite grann. Mitt gamla jag. 2015 har varit ett väldigt påfrestande år och jag längtar verkligen till 2016. En ny start.

Jag vill vara superglad, blond, inspirerad, stark och hälsosam. Jag vill inte skriva något här när jag inte bidrar med något givande. Jag vet att svackor kommer och går, men detta är min situation just nu. Jag hoppas att december blir en underbar månad.
Men 2016, jag längtar efter dig.

2011

Hejsan!

Idag har det varit en lång, påfrestande men rolig dag. När man har haft ont i huvudet en hel dag var det så skönt att komma hem och kolla på rugbyn live på 24Kalmar!

Tro det eller ej, men 2011 var jag faktiskt med i rugbyn, för bästa Kagg såklart. Det var en av det roligaste tiderna i mitt liv, men helvete va jobbigt det var att träna så mycket. Och jag var typ alltid rädd, tänk er själva en mes som kör en (enligt mig) livsfarlig sport. Och det sjukaste av allt var nog att jag gick upp fem kg på två månader och jag kunde stå i 90 grader i sju minuter. Jag undrar typ fortfarande hur jag kom med i laget. Det var liksom en uttagningsmatch. Men är fett stolt över mig själv, skulle aldrig våga det idag. Nu när man har nagelförlängning och allt hehe..

390543_10150397005018655_938280769_n

Sensual blush

IMG_0132

Jag är verkligen en Victorias secret tjej, även om vissa anser att det är något man inte ska vara längre. I don’t care, jag älskar allt därifrån. Visst det blev lite tråkigt när man plötsligt kunde köpa produkterna på tex Maxi, det drar ner hela känslan. Men jag skulle hellre aldrig köpa därifrån, utan jag beställer från internet eller köper i USA och då får man en lite lyxigare känsla.

Och min bästa doft nånsin är Sensual blush, jag är lite kär i den. Rosa lotus och dov skogsdoft beskriver hemsidor den, jag kan bara säga att den luktar HIMMELSKT. Det är verkligen min go to, och nu när jag är på parfymjakt vill jag hitta något som har liknande doft. Någon av er som har tips?

G12

Första dagen på min utbildning så kom jag dit med min rosa lilla resväska, som vi skulle fylla med alla våra produkter. Jag var så sjukt förväntansfull och lite stolt över min rosa väska, från rusta haha. När jag kommer in i lokalen är nästan alla andra redan där och det första jag ser är att en annan tjej har en exakt likadan väska som mig.

Sen visade det sig att vi satt bredvid varandra när vi hade introduktion, sedan höll vi typ lite ihop från dag 1. Men vi blev verkligen vänner när jag tvingade henne att följa med mig och käka en dag. Jag skulle på dejt och behövde ett stöd innan, Klara blev mitt offer. Det är verkligen kul när man klickar med någon som man aldrig skulle träffat om det inte vore för utbildningen.

Klara är från Katrineholm, vi brukar skämta om att vi är stjärnsystrar då folk ofta blandade ihop oss. Visst vi är inte superlika, men vår lärare kallade mig för Klara och tvärtom. Eller som när vi var på MAC och jag stod och diskuterade ögonskuggor med en tjej som jobbade där, hon skulle hämta några till mig på lagret och när hon kom tillbaka gick hon fram till Klara och sa ”här är dina skuggor.”

Saknar dig bubben.

IMG_8604

IMG_8637

I somras när jag var i K-holm.

CONTOUR

Hej!

När det kommer till contouring finns det två regler:
Mörka färger förminskar
Ljusa färger förstorar

Viktigt att tänka på när det kommer till shading (skuggfärgen) är att det ska vara gråa kalla toner. Och det kan vara lättare att lägga highlight först, alltså de ljusa partierna innan shading, för då smälter det ihop bättre.

Man kan välja om man vill köra på kräm eller puderprodukter,  eller både och. Till fest brukar jag göra highlight i krämform och sedan puderform och shading endast puder.

Det handlar om att skapa balans i ansiktet. Och det viktigaste av allt – inga skarpa linjer!! Sudda tills du får ont i handen.

2014112187116701067577_sbig.jpg
Bilden är snodd från google.

Cornelia testar H&M beauty

https://www.youtube.com/watch?v=mpbDDuOY6GQ&feature=youtu.be

Jag tycker det är så tråkigt att filma videos med min kamera då det syns så sjukt dåligt hur resultatet blir. Men jag hoppas det går bra ändå. Jag önskar jag hade en grym kamera, bra ljus och ett stativ så jag kunde leverera grymma videos. Men detta är bara början.. Hoppas ni gillar det ändå! Och glöm inte att kolla i HD. Puss!

Ögonskuggor
Paradise Lost
Mojave

Läppstift
Velvet lip cream Enchanté

Naglar
Essie 77 Chinchilly