Mycket fisk trots värmen

Som rubriken lyder så har de blivit riktigt varmt och då skyggar fisken och gå ner till djupare partier och då kan de vara svårt att lokalisera vart dom befinner sig. Gäddan och abborren är svårare nu tycker jag då jag jagar dom större fiskarna, vitfisken är däremot lättare att få nu och de är då mört, sarv, brax mm..
bloggen 1
Jag har lagt x antal pass sen sista bloggningen, vissa pass har gått bättre än andra. Jag hade nere 2 polare från eksjötrakten och vi skulle fiska lite brax var tanken, under 3 dagar lyckades vi ta hela 9 olika fiskarter och brax på 5280g som störst och en gädda på 9620g så de va helt ok.
Givetvis kan jag inte svika min abborre utan jag tog ett par fina innan dom han gå ut på djupare vatten.bloggen 2Jag tycker abborren är roligast att fiska men nu i sommar ska jag faktiskt fiska lite sommargädda är tanken, dom är riktigt pigga och tar betet riktigt aggressivt men man får vara försiktig och inte ha dom för länge i båten för då är de svårt för dom att återhämta sig när dom ska simma iväg.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Senaste nytt

Mer info kommer...

Håll dig uppdaterad med oss på Davids sportfiskeblogg - prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev!