Träning på resande fot!

Jag är väl ingen storkonsument när det gäller resor direkt, det kan jag inte påstå, men då och då är jag iväg och då är förutsättningarna att träna på hotellet eller i de närmaste omgivningarna av det en av de första sakerna jag kollar upp!

Denna veckan håller jag till i Stockholm och har man lokalsinne som en guldfisk så inser man att man då är förpassad till hotellets löpband?. Men det funkar. Där är jag inte svår. Det är träningen jag är ute efter. Det är alltid trevligt med fina fräscha moderna gym, absolut. Men för mig funkar ett löpband i ett tafatt så kallat gym i en halvmörk källarlokal med dålig ventilation med. Kan se någon form av tjusning i det, kontrasterna. Vissa pass ska bara göras. Rutinen. De ska bockas av liksom. Som mat, vissa måltider äter man för att bli mätt. Andra lagas för att ge njutning.
Hade all mat varit fantastiskt god hade man slutat värdesätta njutningen. Är alla träningspass fantastiska så försvinner höjden av att springa på lätta ben i en vacker miljö. Är ni med på vad jag menar? Igår körde jag ett rätt segt crosstrainerpass i ett dystert hotellgym. Det skulle göras helt enkelt. Men kompenserade upp det hela med en av mina älsklingsrätter, sushi!! Satt som en smäck???.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.