Smygtitt på Företagsänglarna

Ikväll har vi haft nöjet att få en liten förhandstitt på Företagsänglarna. På onsdag är det äntligen dags att visa programmen som kommer att sändas på 24uppsala.se.

Innan gästerna dyker upp vill vi gärna posera framför fotografen. Strax skulle våra partners, sponsorer och finalister anlända. Förutom lite information och mingel skulle vi smygtitta på två program.
För oss sko varit delaktiga känns detta otroligt kul. Ett av våra huvudsyften är att skapa samarbeten mellan kommunen, universiteten och näringslivet. Även om det finns andra samarbeten och många initiativ, ser vi en otrolig potential för Uppsala om vi kan dra åt samma håll. Universitetsstaden Uppsala kan även bli Entreprenörsstaden Uppsala.

Vår absoluta uppfattning är att det även är en bra grund för ett bättre företagsklimat. Som de flesta vet finns det en del att önska i Uppsala och samarbeten som detta borde vara bra smörjmedel för bättre resultat.

Nu hoppas vi att det är riktigt många som tar sig tid och tittar på programmen. Det kommer att presenteras härliga affärsidéer och många spännande tankar och idéer har slagit rot. För oss Änglar har detta varit otroligt inspirerande. Att få umgås med kreativa och modiga människor ger verkligen energi. Vi ses på onsdag!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.