Missa inte Per!

Det är inte så ofta vi får möjlighet att lyssna på riktigt spännande entreprenörsresor på den nivån som Uppsala erbjuds kommande vecka. På scenen kommer vi att få lyssna på en otroligt spännande och driven entreprenör, Per Holknekt.

Snacka om entreprenörsresa: Per har startat 32 bolag varav ett – Odd Molly – blivit börsnoterat och en mängd andra entreprenörsprojekt. Jag inspireras verkligen av serieentreprenörer och Per är en härlig förebild. Den där härliga drivkraften och förmågan att komma tillbaka om och om igen. Aldrig ge upp och alltid med en ny idé eller ett spännande projekt.

Det som gör Pers entreprenörsresa extra spännande är att han både varit extremt lyckosam entreprenör men också blivit utblottad och faktiskt hemlös under en period. Dessutom framgångsrik internationell skateboardåkare med egna skateboard-märken samt en massa annat spännande på sin repertoar.

Jag hade förmånen att träffa Per på en invigning hos Mäster Arne här i Uppsala för några veckor sedan. Då fick jag reda på att Per skulle komma till UKK 10:e oktober och det vill jag inte missa. Inspiration är en av de viktigaste faktorerna för att få energi och driva framåt. Då Per också utsetts till Årets Inspiratör känner jag att man kommer att få en stor dos av mina favoritämnen. Vi ses väl där?

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.