”Kaj Linna släpps fri – hoppas han…”

Kaj Linna släpps fri efter 13 år inlåst på en klass 1-anstalt! 🙂 Grattis till honom!
Mycket kul att han äntligen fått någon form av upprättelse och hoppas och tror att han får rekordstor summa av pengar för de år han suttit inlåst kan ingen ge tillbaka eller förstå hur jäkla hårt han haft. Varit dömd av eventuellt vänner, familj, hela samhället och även hans barn har säkert haft det mycket svårt.

Jag gläder mig med honom och hoppas nu även andra får upprättelse som sitter oskyldigt dömda. Det finns flera som är inlåsta på många år som verkligen är oskyldiga och det är helt sjukt och inte ok!

Är flera som sitter på t ex livstidsstraff eller andra långa straff som inte gjort något som de är anklagade för men som kanske vet vem/vilka de egentliga förbrytarna är men som inte vill säga och det borde ju inte ge såna straff. I min mening.

Jag ska absolut inte säga att jag är oskyldig men det finns flera inlåsta som verkligen är det och de är det verkligen synd om.

Åklagaren som kämpade för att Kaj Linna fick fängelse borde själv få sitta inlåst och lära sig att man inte ska ta lätt på att kasta folk i isolering eller bara smutsiga förvaringsplatser.

Blir arg då åklagaren kan säga: ”ja det kanske var fel men så blir det ibland”.
Det var ingen felsortering på sopstationen utan du har förstört någons liv. Vilken sjuk jävel som inte skäms!

Hoppas nu att Linna får ett bra liv och att han kan få mycket ihop med sina barn i ett varmt land.

MVH

Peter

Publicerat av

Johan Häll

Johan Häll

Peter, 34, från Uppsala, avtjänar ett långt fängelsestraff på Kumlaanstalten. Han kommer därifrån att blogga exklusivt för 24Uppsala om livet bakom de höga murarna. Peters ord/åsikter är hans egna och inget som 24Uppsala står bakom. Har ni frågor till Peter kan ni maila redaktionen@24uppsala.se.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.