”Upp emot 30 plitar kom in på avdelningen”

Hej!

Jag står i köket och förbereder lunchen till grabbarna som precis har gått till de olika sysselsättningarna (jobb, skola) och lyssnar på musik när plötsligt upp emot 30 plitar kommer in på avdelningen och säger att de ska visitera avdelningen (gjorde det på alla tre direkt) och jag får avsluta matlagningen, blir visiterad, och sedan får jag få ned i ett rum i källaren där de samlar oss som är kvar på avdelningarna.

Jag tror att de letade eter mäsk och det tog cirka 30-40 minuter och är en rätt snabb visitation, men är för att de som sagt letar efter mäsk som tar större plats att gömma. 
Om
det nu skulle vara så att det gjordes här inne?

Jag är hur som helst numera nykter och dricker varken alkohol eller tar droger. Vill vara klar i huvudet och inte spåra ur som man ev kan göra med droger/alkohol.

Ha det bra!

Peter

Publicerat av

Johan Häll

Johan Häll

Peter, 34, från Uppsala, avtjänar ett långt fängelsestraff på Kumlaanstalten. Han kommer därifrån att blogga exklusivt för 24Uppsala om livet bakom de höga murarna. Peters ord/åsikter är hans egna och inget som 24Uppsala står bakom. Har ni frågor till Peter kan ni maila redaktionen@24uppsala.se.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.