”En av Sveriges i särklass kändaste brottslingar har bakat dessa”

Sitter i min cell efter inlåsning och ser ut mot promenadgården och ser två stycken harar hoppa in genom gallerigrinden in på vår promenadgård och har sett detta förut och vet att hararna ska till det lilla grönsakslandet som är här inne (som en intagen har hand om).

Och mycket riktigt så skuttar de rakt mot grönsakslandet och börjar nästan direkt att äta. Hararna här äter ofta upp det vi intagna fått för att plantera men är många här inne som tycker om att se när hararna smiter in genom gallergrinden och snabbt tar sig för att äta.

Salladshuvuden gillar dem och vi hade även rädisor men de åt bara upp bladen på dem och då dog rädisorna så det blev inget till oss, haha!

Vi har rätt mycket sallad så det gör inget om hararna äter hälften eller lite mer.

Jag skrev tidigare ett matrecept på en kycklinggryta och googlar ni på ”bunkerbollar” så kommer det ett härligt recept på en typ av chokladbollar som är gjord av en av Sveriges i särklass kändaste brottslingar som nu suttit i fängelse i snart 20 år, för det brott han nu sitter för hände i Malexander. Testa dem. De är goda och killen som gjort detta recept är idag inte kriminell längre utan helt frälst kristen som lever ett vanligt Svenssonliv (utöver att han är dömd för det han är) och tyvärr har han ej ännu tidsbestämt som jag tror och hoppas att han snart har.

20 år effektivt i fängelse motsvarar cirka 30 års fängelsestraff och det är lååååååång tid oavsett vad.

Må bäst!

Mvh

Peter

Publicerat av

Johan Häll

Johan Häll

Peter, 34, från Uppsala, avtjänar ett långt fängelsestraff på Kumlaanstalten. Han kommer därifrån att blogga exklusivt för 24Uppsala om livet bakom de höga murarna. Peters ord/åsikter är hans egna och inget som 24Uppsala står bakom. Har ni frågor till Peter kan ni maila redaktionen@24uppsala.se.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.