Gardinerna gick sönder i cellen – här är lösningen

Jag vaknade upp och började ”vinkla” upp persiennerna i mitt cellfönster som jag alltid gör när dagen börjar. Jag tycker det är skönt att få in liten sol i den så tråkiga cellen men när persiennerna knappt var halvvägs uppe  small det till och persiennerna åkte snett.
Det blev ett riktigt rassel och kommer nu säkert vara ljust i cellen ett bra tag. Det brukar ta lång tid innan KV fixar diverse fel här inne.

Jag pratade med plitarna angående mitt cellfönster och dom ringde till fastighetsskötaren och han sa att det där kommer ta tid.

”Jag är själv att jobba här i sommar och jag har mycket att göra så det blir senare i höst plus att jag måste komma från utsidan av fönstret med en skylift och det är inget snabbt jobb”, sa han.

”Fan också”, tänkte jag. Det kommer vara sjukt ljust nu om nätterna i cellen som det typ ändå är då persiennerna vi har är så jäkla dåliga.

Ja, ja. Inte mycket att göra men kan ta och fixa en egengjord gardinstång av plastpåsar som är ganska vanligt här inne och sedan hänga över ett täcke. Då bli det mörkt och härligt men jag har inte gjort det tidigare då jag vet att plitarna varje dag tar ner dom för att visitera så det blir att göra nytt varje dag.

Vad gör man inte för att få sova lite bättre? 🙂

MVH

Peter, Kumla

Publicerat av

Johan Häll

Johan Häll

Peter, 34, från Uppsala, avtjänar ett långt fängelsestraff på Kumlaanstalten. Han kommer därifrån att blogga exklusivt för 24Uppsala om livet bakom de höga murarna. Peters ord/åsikter är hans egna och inget som 24Uppsala står bakom. Har ni frågor till Peter kan ni maila redaktionen@24uppsala.se.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.