Stor hemlängtan: ”Saknar alla som ställt upp – längtar efter att få träffa er igen”

Hej!

När någon nära muckar som man har varit med nått år så är man självklart mycket glad för hans och hans familjs skull och blir mycket tårta och god mat.

Tomheten blir stor här inne och är svårt att inte längta till sin egen frihet som slutligen kommer även om åren ibland känns mycket långt bort och här så ”lurar” man sig själv med till exempel ”jag har ju ‘bara’ tre år eller sju år kvar, det går ju fort”.

Ett år är trots allt ett år och det känns så att ha flera år är inte alls alltid så lätt.
Är bara ta sig i kragen och träna hårdare, plugga mer och hålla huvudet högt, ryggen rak och bara köra.

Saknar min familj, mina vänner och skulle vara så härligt att bara få träffa allihop för en kväll/dag och sedan komma tillbaka men det skulle aldrig gå.

Saknar alla som alltid ställt upp för mig och längtar att få träffa er alla igen. Har ju varit borta flera år nu och flera av mina släktingar och vänner har ju inte sett mig på länge. Blir ju en del ändringar genom åren så ska ansöka om att ta kort (som man kan göra här en gång per år för att skicka till familjen) och skicka till några nära så de ser att jag mår bra och kanske även åren börjar göra sitt även om man som ”kåkfarare” brukar bli ganska konserverad då man sover tidigt, äter regelbundet och är drogfri + alkoholfri.

Stor hemlängtan!

018.

MVH Peter

Publicerat av

Johan Häll

Johan Häll

Peter, 34, från Uppsala, avtjänar ett långt fängelsestraff på Kumlaanstalten. Han kommer därifrån att blogga exklusivt för 24Uppsala om livet bakom de höga murarna. Peters ord/åsikter är hans egna och inget som 24Uppsala står bakom. Har ni frågor till Peter kan ni maila redaktionen@24uppsala.se.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.