30 plitar stormade avdelningen – det här hittades

De kommer in cirka 30 stycken plitar på avdelningen och tar ner oss i källaren då de ska visitera alla våra celler + även avdelningen.

Tar denna gång flera timmar sen innan vi får gå tillbaka upp till avdelningen så ska de visitera oss intagna, en och en, man går då in i ett litet litet omklädningsrum (cirka 2×2 meter) och där klär man av sig helt naken och sedan går man in i ytterligare ett rum där vi brukar få lämna drogprover (urinprov) men där tittar de på allas tatueringar och sedan får vi gå och klä på oss för att sedan vänta i ett annat rum tills alla är klara.

Tydligen har de hittat en ihopbyggd tatueringsmaskin men var ingen med någon ny tatuering så det får vara.

Händer ju då och då att nån tatuerar sig här inne och de som bygger dessa maskiner samt tillverkar färgen är mycket uppfinningsrika och själv tycker jag att de som kan tatuera borde få göra det och själva köpa riktiga saker för att träna här inne och sedan kanske kunna starta eget företag (tattoo studios) och därmed vara en del av det svenska samhället.

Flera som sitter här inne ill ju gärna ha riktigt jobb och skulle ju vara toppen om de kan göra något de gillar och därmed kanske sluta vara kriminell. Varken göra brott eller ta droger om det kunna släppas lite på vissa regler som KV har.

Är någon duktig på att tatuera så hjälp den personen att starta eget istället för att vara på och enbart motarbeta + att då skulle den personen garanterat vara mycket lugn och skötsam + de som tatuerar sig får bli tatuerade med riktiga fräscha grejer. Inga hemmabyggen och konstiga ”nålar” (dom oftast är gjorde av något vasst bara).

Publicerat av

Johan Häll

Johan Häll

Peter, 34, från Uppsala, avtjänar ett långt fängelsestraff på Kumlaanstalten. Han kommer därifrån att blogga exklusivt för 24Uppsala om livet bakom de höga murarna. Peters ord/åsikter är hans egna och inget som 24Uppsala står bakom. Har ni frågor till Peter kan ni maila redaktionen@24uppsala.se.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.