Nu har jag ett problem här inne!

Ja, nu har jag sparat håret ett tag (cirka 1 år) och har annars varit ganska kortklippt senaste 15 åren men nu får jag ett problem. Min ”frisör” muckar 🙂 .

Kul som fan att han muckar efter sina år här på Kumla men nu har jag ingen som kan klippa mig. Hoppas det snart kommer någon som kan klippa hår eller så måste jag testa själv och då blir det nog till slut helt rakat.

Rakad skalle är typ den vanligaste frisyren här inne bland oss interner. Det blir däremot mycket olika stilar med skägget och eller mustaschen.
Tyvärr får vi heller inte ha skäggoljor här för det främjar inte vår verkställighet som de (plitarna) så fint säger.

Sjukt tycker jag, det går ju bra på andra fängelser runt om i Sverige och då även andra klass 1-anstalter men Kumla är Kumla och är alltid värst.

MVH

Peter.

Publicerat av

Johan Häll

Johan Häll

Peter, 34, från Uppsala, avtjänar ett långt fängelsestraff på Kumlaanstalten. Han kommer därifrån att blogga exklusivt för 24Uppsala om livet bakom de höga murarna. Peters ord/åsikter är hans egna och inget som 24Uppsala står bakom. Har ni frågor till Peter kan ni maila redaktionen@24uppsala.se.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.