”Det är så kallt här!”

Hej!

Det är så kallt i cellerna nu när det blir kallare, elementen fungerar knappt och när man vaknar på natten för att gå på toa (eller nästkommande morgon) vill man knappt sätta ner foten på det kala golvet.

Jag ryser alltid till en stund och småhuttrar för att sen ta ett krafttag bara för att ta sig upp i kylan.

Tror elementen behöver ”luftas”. Mer än halva elementen är kalla och antar att samtliga skulle behöva justeras. Det är ingenting KV lägger varken tid eller pengar på för det drabbar ju ”bara” oss intagna.

Kallt är det!

Drömmer om att vara fri och vakna upp en morgon och att det är varmt på golvet av värmeslingor :).

MVH,

Peter.

 

Publicerat av

Johan Häll

Johan Häll

Peter, 34, från Uppsala, avtjänar ett långt fängelsestraff på Kumlaanstalten. Han kommer därifrån att blogga exklusivt för 24Uppsala om livet bakom de höga murarna. Peters ord/åsikter är hans egna och inget som 24Uppsala står bakom. Har ni frågor till Peter kan ni maila redaktionen@24uppsala.se.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.