Moderna sällskapsresan – äntligen tillbaka i play!

Här kommer ett TV–tips till sommardagarna som inte blir så somriga, för som bekant är sommaren inte alltid som Ledin beskriver den. Men nu finns nämligen den klassiska humorserien Playa del Sol – säsong 2 ute på SVT play. Definitivt värt att spana in.

Serien är från 2007 och producerades av Peter Settman. Man kan beskriva det som en sällskapsresa för 2000–talet och premiäravsnittet hade över två miljoner tittare. Här kan du följa med reseledarna på Shine till Playa del Sol på Gran Canaria och följa med i deras vardag. Serien i sig står för en lättsam charterunderhållning där många svenskar kanske känner igen sig.

Perfekt för dig i sommartider som vill ha något lättsmält trots solens frånvaro.

PlayaDelSol2_screen2

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.