Topp fem på Netflix just nu

När jag växte upp under 90–talet fick man ta sig till den lokala pressbyrån för att hyra film, eller skrapa ihop sina fickpengar för att gå på bio. Tacka gudarna för att förutsättningar är betydligt bättre idag, med diverse streamingsajter som gör att man enkelt kan konsumera bra mycket underhållning för en billig peng. Jag delar därför nu med mig av fem stycken guldkorn som finns på Netflix just nu.

1. Daft Punk Unchained 

Ryggdunkardokumentären Daft Punk Unchained är filmen där man får komma några steg närmare den mystiska DJ-duon. Trots att svåråtkomliga Thomas Bangalter och Guy-Manuel de Homem-Christo inte medverkar själva, så får man ändå lära sig mycket spännande saker om världsartisterna och dess karriär. Jag som är musikintresserad är detta som en stor godispåse, och jag tror även att folk som saknar intresse för just musiken, ändå kan finna den intressant.

daft-punk-youredm

 

2. Soran Ismail´s underbara resa genom Sverige

Komikern Soran Ismail delar med sig av sina tankar om politik, religon, media och flera andra samhällsämnen i den underhållande showen som nu finns att se på Netflix. Två timmar underhållning som passar perfekt för regniga sommardagar.

b94377b9-a513-4f25-b157-a25100e8499c_MEDIA

 

3. Narcos 

Det är kanske inte en nyhet för så många att Narcos just nu går att se på Netflix, men jag kan inte skriva en topp–fem lista utan att nämna denna briljanta serie. Narcos handlar om knarkbaronen Pablo Escobar rafflande liv i Colombia under 1970–talet. Underhållande, nervkittlande och genial.

landscape-1435244224-pablo-escobar-narcos-netflix

4. Get Hard 

Skrattgaranti utlovas när Will Ferell tillsammans med Kevin Hart axlar huvudrollerna i den amerikanska komedin Get Hard. Will Ferell som spelar en fondförvaltare hamnar i fängelse och tar hjälp utav sin kompis för att förbereda sig för den kommande fängelsetiden. Lättsmält komedi på 100 minuter som är perfekt för söndagshänget i TV–soffan.

get-hard-1280jpg-99109b_1280w

5. Mitt 

Som den dokumentärälskare jag är måste jag även tipsa om filmen Mitt. Den här dokumentären fångar Mitt Romney under hans presidentvalskampanj 2012 och visar en sida av presidentkandidaten som man inte visste fanns. Ladda upp inför höstens USA–val med att se den intressanta dokumentärfilm.

120918_mitt_romney_flags_ap_328.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.