Dessa nya TV-serier ska du se i höst!

Dicorce
Foto: HBO.

Både sommaren och sensommaren är nu definitivt bakom oss. Hösten är här med allt vad det innebär; längre och mörkare kvällar, kallare dagar och löv i några av de vackraste av färger. Allt detta leder oss också in på höstsäsongen på TV. Här nedan har jag sammanställt en lista på de NYA TV-serier som kommer att dyka upp under hösten med start idag (september )fram till den 25 november.

De serier som du kommer att hitta här nedan har samtliga bekräftade releasedatum. Det är vad som har krävts för att få ta sig in på listan den här gången, vilket innebär att vi säkert kommer att stöta på några spännande serier som ännu inte har fått ett bekräftat releasedatum ännu.

LÄS OCKSÅ: Bästa TV-serierna 2016

Eftersom det finns en trailer till varje serie får ni själv bilda er en uppfattning om den och hur intressanta de olika serierna verkar vara. Jag har använt vår betygsskala för att indikera hur stor pepp jag har inför de olika serierna – men det är mest magkänsla och kanske liiite erfarenhet som ligger till grund för mina peppbetyg. Mina 3:or känns som serier som kan överraska åt båda håll – antingen bottennapp eller superunderhållande men troligtvis någonstans där i mellan. Mina 4:or är jag ganska säker på att jag kommer att gilla. Min enda 5:a är jag så nära säker man kan komma på att jag kommer att gilla. 

Samtliga datum för release avser amerikanska premiärdatum. När det kommer till Netflix-serier kan du räkna med svensk release samma dag och när det kommer till HBO-serier gäller i regel svensk release dagen efter hos HBO Nordic. Den första serien på listan, Atlanta, har haft sin premiär i USA under natten till idag och kommer att dyka upp hos FOX Sverige efter nyår. Övriga titlar återstår att se när de dyker upp i Sverige – men håll ett extra öga öppet för nedan 21 nya TV-serier! 

Klicka här för att ta del av listan

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.