FILMEN OM ”BADROCK” – Kanske är du med?

badrock-2016-alla-2

I somras var det trettio år sen Björn Skifs samlade sina artistkollegor i Borgholm på Öland och Badrock föddes. Nu kommer ”Filmen om Badrock” på bio i mars.  Förutom en härlig konsert­upplevelse får vi också följa Björn och hans artistkollegor backstage, på Ölands-utflykter och fest.

– Jag är stolt och glad över det vi gjorde. Vi hade kul under tiden och vi kunde glädja många andra samtidigt. Nu när Badrock blir film och ska visas på bio så hoppas jag att vi kan glädja ännu fler – både Badrock-veteraner och Badrock-debutanter, säger Björn Skifs i ett pressmeddelande.

”Filmen om Badrock” navigerar oss genom den unika upplevelse som Badrock var i Sommarsverige under åren 1986 till 1992. Vi landar sen i sommaren 2016 då Badrocken uppstod för en sista gång i samband med Borgholms 200-års-jubileum. Då med större produktion än någonsin, samt ett gäng än mer vitala artister som åter fick köerna att ringla utanför Borgholms slottsruin och sommarens publik att dansa under åtta sommardagar i augusti. De två planerade konserterna blev fyra och sedan åtta. 

Läs också: Så bra är Hundraettåringen som smet från notan och försvann (2016)

Filmen har biopremiär 7 mars i hela landet.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.