Ännu en klok och sund värvning av Sylvegård

Att Robin Alvarez nu är klar för Malmö var en illa dold hemlighet. Redan igår tackade han för sig i Djurgården via Instagram och Johan ”Mr. Madhawk” Svensson har skrivit om att han var i det närmaste klar för ett bra tag sedan. Men nu är det alltså officiellt och inte ett rykte längre. En bra värvning av Patrik Sylvegård, som dock inte lyckades övertyga Alvarez om att sätta kråkan på det där treårskontraktet som fanns. Istället blev det endast ett kontrakt över kommande säsong.

Min känsla är att Alvarez vill ha handlingsutrymme för framtiden om han fortsätter att leverera som den gångna säsongen i Djurgården. Då gissar jag att han vill söka sig utomlands och håva in lite mer deg än vad Malmö har möjlighet att erbjuda. Sådana är spelreglerna och vi kan bara hoppas på att han kommer leverera bra i Malmötröjan kommande säsong. Kanske räcker det samt det faktum att han får vara ”himma” igen till för att få honom att skriva på ett nytt och längre kontrakt om ett år? Om inte locktonerna från KHL eller liknande blir för stora.

Man kan slutligen konstatera att de två nyförvärv Malmö hittills presenterat är väl genomtänkta och garanterat kommer trivas i de rätta färgerna, igen. Kloka och sunda värvningar av Sylvegård. Men nu kommer det jagas ytterligare spets och antagligen kommer någon eller några bli nya chansningar så som T.J. GaliardiPeter Mueller och Derek Meech var. Den som lever får se!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.