Konstantin Komarek officiellt klar

Det hann inte ens gå ett dygn från att Konstantin Komarek lyfte bucklan efter segern i EBEL-ligan innan han presenterades som Malmöspelare kommande säsong. Även denna värvning är givetvis klar sedan ett bra tag tillbaka och blev officiell så fort Komarek spelat klart.

Det är en ung kille på blott 23-år som kommer med ett gott svenskt ordförråd i bagaget. Han spelade junior- och seniorhockey för Luleå under fyra säsonger och är därmed väl införstådd med vad SHL och Sverige innebär. En spännande värvning på pappret som borde kunna bidra en del. Känns som ännu en i raden av kloka värvningar av Patrik Sylvegård denna vår.

Vi kommer kunna se honom spela för Österrike under vårens VM, om inget oförutsett inträffar.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.